Laura van Dalen stelt zich voor

Mijn naam is Laura van Dalen en ik ben 21 jaar oud. Afgelopen jaar heb ik mijn bachelor Bestuurskunde aan de Universiteit Leiden behaald. Naast mijn studie werk ik bij Café-diner 't Weesperplein en tot afgelopen zomer bij Nelis' IJssalon in Weesp. Ook ben ik sinds vorig jaar januari lid van de commissie WZ namens de VVD.


Al deze werkzaamheden voer ik echter momenteel niet uit, want ik ben vier maanden aan het reizen door o.a. Australië, Nieuw-Zeeland en Vietnam. Dit betekent zeker niet dat ik niet op de hoogte ben van alles wat er speelt in Weesp. Met dank aan de sociale en digitale media blijf ik zeer op de hoogte. Volgende maand ben ik weer terug en vanaf dan kan ik mij helemaal vol richten op de VVD Weesp. Inmiddels is bekend dat ik ben gekozen als lijsttrekker. Een enorme eer waar ik ontzettend blij mee ben! 


Mij inzetten voor de stad waar ik al mijn hele leven woon is namelijk iets wat ik zeer belangrijk vind. Daarbij komt dat ik een enorme passie heb voor de lokale politiek. Als lokaal politicus sta je dichtbij de mensen die je vertegenwoordigt, je maakt de besluiten waar het gebeurt. 


De VVD staat voor vrijheid, verantwoordelijkheid, verdraagzaamheid, sociale rechtvaardigheid en gelijkwaardigheid van mensen. Deze liberale kernwaarden zijn dé waarden die mij drijven in mijn politieke keuzes. Ik kijk ernaar uit om deze waarden met een zo groot mogelijk team van VVD'ers ten uitvoer te kunnen brengen in de gemeenteraad van Weesp. 


Mochten er nog vragen zijn, schroom niet om een reactie achter te laten.


Ik ontmoet u graag in december!